Hit enter after type your search item

Najučinkovitejša zaščita za mobitel

Zaščita za vaš mobitel - ovitek za iPhone 11
Zaščita za vaš mobitel - ovitek za iPhone 11 You are Reading..

Najučinkovitejša zaščita za mobitel

Če v rokah držite pametni telefon, se še kako zelo dobro zavedate, da je takšna naprava lahko zelo draga in še občutljiva povrhu. Če svojega telefona niste primerno zaščitili pred morebitnimi padci in drugimi nevšečnostmi, je velika verjetnost, da ga boste morali slej ko prej menjati ali pa nesti na popravilo oziroma na servis.

In katera je najboljša in najučinkovitejša zaščita za vaš mobitel? Težko vam na to vprašanje odgovorimo kar tako. Pred tem si je namreč bolje ogledati, katere vrste zaščit so vam na trgu na voljo. Morda bo komu med vami veliko bolj ustrezala druga zaščita, kot pa vam jo bomo predvsem priporočili mi.

Zaščita za mobitele iz tanke in silikonske ali gumijaste mase

Dobra zaščita za mobitel vam je na primer omogočena z uporabo skinov. Ti so praviloma izdelani iz precej tanke gumijaste ali pa silikonske mase. Ključna prednost te vrste zaščite je, da telefona ne odebelijo. Ključna slabost pa je ta, da vaši mobilni napravi ne ponujajo dovolj veliko mero zaščite.

Skini - zaščita za vaš mobitel
Skini so zelo uporabna zaščita za vaš mobitel

Skini veljajo za cenovno dostopno zaščito telefona. Napravo na izjemno učinkovit način zaščitijo tudi pred samo umazanijo. Na trgu so vam na voljo že za samo nekaj evrov. Pri izbiri bodite vseeno nekoliko zahtevnejši. Ni pomembna samo cena, veliko pomembnejša je kakovost. Vsi skini na trgu med seboj zagotovo niso enaki po kakovosti. To je v veliki meri odvisno tudi od samega proizvajalca.

Mobi zaščita iz čvrstega materiala

Dobra zaščita za mobitel so tudi tako imenovane školjke. Na videz sicer zelo spominjajo na skine, a so izdelane iz veliko bolj čvrstega materiala. Še zlasti kakovostne so tiste, ki so podložene s silikonom. Na videz so bolj privlačne od skinov, njihova cena je višja, a tudi ne prav posebej visoka.

Zaščita za vaš mobitel - silikonski ovitek
Silikonski ovitek nudi zaščito za vaš telefon pred praskami in udarci

Tudi za školjke ne moremo povsem trditi, da ponujajo dovolj visoko zaščito. Na trgu namreč obstaja še učinkovitejša zaščita za mobitele.

Zaščitni ovitki oziroma denarnice za mobitele

Najbolj praktična zaščita za mobitel so zagotovo denarnice oziroma ovitki. Lahko rečemo, da je ta vrsta zaščite nadgradnja školjk. Tem je namreč dodano pregrinjalo zaslona. Ovitki na zelo učinkovit način telefon ščitijo pred umazanijo in šibkejšimi udarci. Obenem veliko mere zaščite ponujajo še zaslonu telefona.

Najboljše zaščitne denarnice za iPhone 11 leta 2020

Denarnice so še toliko bolj praktične od drugih vrst zaščit za mobitele, ker vanje lahko varno shranjujemo tudi kartice ali kaj podobnega. Kakovostna denarnica za mobitel vas bo stala približno 20 evrov.

Učinkovite nadomestne baterije za mobitele

Zagotovo tudi vi prav vsak sleherni dan uporabljate mobilne naprave, kot so na primer telefoni. Ne glede na to, ali imate v roki pametni telefon ali pa katero koli drugo vrsto telefona, je izjemnega pomena, koliko časa vam zdrži baterija. Če vam ta ne zdrži prav dolgo, potem ste verjetno ves čas na trnih. V takšnem primeru je zagotovo pri roki dobro imeti nadometne baterije za mobitele, ki so vam na voljo za nakup tudi v spletni prodajalni.

Nadomestna baterija je dobrodošla za delo na terenu

Za svojo mobilno napravo morate najprej dobro poskrbeti tako, da si kupite primerno zaščito. V nasprotnem primeru se vam bo naprava veliko hitreje poškodovala. A tudi pri izbiri zaščite vam ne sme biti vseeno, za katero od možnosti se boste odločili. Če vaše delo večinoma poteka na terenu, potem si zagotovite dobro zaščito, na primer denarnico za mobitel. 

Po drugi strani pa vam je verjetno pri uporabi mobilne naprave pomembno tudi to, koliko časa traja vaša baterija. Če ste pogosto odmaknjeni od delov, kjer je na voljo elektrika, potem je najbolje, da si zagotovite še nadomestne baterije za mobitele. Če boste takšno napravo imeli pri roki, vam ne bo treba stalno gledati na telefon, koliko baterije še imate.

Nadomestna baterija za počitnikovanje v naravi

Baterija za telefon je lahko kaj hitro prazna, ko se na primer sprehajate v naravi oziroma v njej počitnikujete. Nekateri med vami se vse pogosteje odločate tudi za takšne vrste dopustov, kjer na voljo sploh ni elektrike oziroma vam ta ni vedno dosegljiva pri roki. V tem primeru s seboj na pot ne smete pozabiti odnesti niti nadomestne baterije za mobitele.

Nadomestne baterije za prenosni telefon so vam na voljo v vseh specializiranih prodajalnah z mobiteli. Če pa si jo želite naročiti kar z domačega naslonjala, pa vam priporočamo, da se odločite za nakup nadomestne baterije za mobitele v spletni prodajalni.