Hit enter after type your search item

Izdelava unikatnih spletnih strani

Izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih strani You are Reading..

Izdelava unikatnih spletnih strani

Pri izdelavi unikatnih spletnih strani je pomembna tako grafika, kot sama platforma na kateri spletna stran temelji. Brezplačni, oziroma odprtokodni programi nekaterih možnosti prilagoditve spletne strani ne omogočajo, tako da je včasih sam videz ali funkcije spletne strani težko prilagoditi željam uporabnikov, naročnikov.

V kolikor torej želimo resnično edinstveno spletno stran je najbolje, da izdelavo le-te zaupamo strokovnjakom, programerjem, ki se s spletnimi stranmi ukvarjajo na dnevni ravni in imajo tako znanje kot izkušnje, da željam svojih naročnikov ustrežejo prav v vsaki malenkosti.

Seveda je priporočljivo, da si že prej izdelamo koncept kako naj bo spletna stran videti (vsaj okvirno) ter katere funkcije so nujne, da bo spletna stran delovala tako kot si želimo. Izdelava spletnih trgovin zahteva da nam lahko programerji z ustreznim znanjem spletno trgovino povežejo z že obstoječim računovodskim programom v podjetju, s čimer si lahko poslovanje zelo olajšamo.

Izdelava spletnih strani

Olajšan bo tako vnos izdelkov v spletno trgovino, saj bomo zaradi povezave med računovodskim programom in spletno trgovino podatke o zalogah in prevzemih vnašali le enkrat, hkrati pa bomo imeli na enem mestu tudi pregled o obstoječih zalogah, o potrebnih naročilih, o prodaji v določenem obdobju – in to le z pregledom ene razpredelnice. Sicer je pri takšnem specifičnem delu začetni strošek navadno višji, vendar če gledamo na daljše obdobje in glede na to, da nam takšen način povezave lahko prihrani precej ur dela, s tem v bistvu zmanjšamo stroške.

Pri izdelavi spletne trgovine pa so zelo pomembne tudi »malenkosti«, kot je npr. pregled naročil, vidnost košarice nakupov, nakupovalni listki, seznami želja. Vse to uporabnike privablja, kar pa je dandanes cilj vsakega podjetja in posameznika, ki se s prodajo poklicno ukvarja.

Ne gre zanemariti niti barv in postavitve, ki jo uporabljamo na spletni strani, saj vse to prispeva do popolnega končnega videza spletne strani – pa naj bo to osebni blog, spletna trgovina ali pa spletna vizitka podjetja.

Registracija domene. Pri izbiri imena domene morate paziti na to, da bo ime vsebovalo le črke angleške abecede, pri čemer ni razlike med malimi in velikimi črkami.  Preberite več …